• NSTEM
  • Nesibe Aydın Eğitim Kurumları STEM Etkinlikleri

Atölyelere kayıt olmak için Giriş Yap! (Parolanı unuttuysan hatırlatalım!)
Atölye kaydı yapabilmen için önce Stem Üyelik (Maker) kaydı yapman gerekir. Değilsen, Haydi Sende "Maker" Ol!

KONYA STEMFEST Etkinlik Tamamlandı! 28 Aralık 2019 Cumartesi

STEM & Makers Fest/Expo, 28 Aralık 2019 tarihinde Nesibe Aydın Okulları, Hacettepe STEM & Maker Lab ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Özel Konya Nesibe Aydın Okulları Kampüsünde düzenlenecektir.

KOCAELİ STEMFEST Etkinlik Tamamlandı! 02 Şubat 2020 Pazar

STEM & Makers Fest/Expo, 02 Şubat 2020 tarihinde Nesibe Aydın Okulları, Hacettepe STEM & Maker Lab ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Özel Kocaeli Nesibe Aydın Okulları Kampüsünde düzenlenecektir.

MERSİN STEMFEST Etkinlik Tamamlandı! 08 Şubat 2020 Cumartesi

STEM & Makers Fest/Expo, 08 Şubat Cumartesi 2020 tarihinde Nesibe Aydın Okulları, Hacettepe STEM & Maker Lab ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Özel Mersin Nesibe Aydın Okulları Kampüsünde düzenlenecektir.